Lajme dhe shpallje

Luna vazhdon të përjetojë sukses dhe rritje të jashtëzakonshme. Ne jemi bërë të njohur si punëdhënës i respektuar në komunën e Junikut dhe më gjerë.

Kultura e punës, vlerat korporative, integriteti, puna ekipore, inovacioni, pasioni, respekti dhe llogaridhënia janë disa prej vlerave të kompanisë sonë, të cilat ne përpiqemi që t’i ndajmë me punëtorët tanë.

Te Luna ka mundësi të shumta që të filloni karrierën tuaj, si p.sh. vjelje, prodhim, shitje dhe marketing.

Nëse jeni i interesuar që t’i bashkoheni ekipit tonë, atëherë paraqisni CV-në tuaj në këtë formë.

Forma per aplikim

Lajme apo shpallje tjera shfaqen këtu.