Aktualisht në plantacionin tonë janë të mbjella rreth 17 hektarë me mollë. Janë katër varietet të mollës të cilat kultivohen: Gala, Fuji, Golden Delicious, Red Delicious Mesta. Përafërsisht në vit vilen rreth 100,000 arka me mollë nga të gjitha këto varietete.

Me boronicë janë të mbjella rreth 4.5 hektarë. Varietet më të njohura janë: Blue Crop, Legacy, Duke dhe Drap. Boronica e Lunës eksportohet kryesisht në Holandë, Gjermani, por edhe në vende të tjera të BE-së.

Me boronicë janë të mbjella rreth 4.5 hektarë. Varietet më të njohura janë: Blue Crop, Legacy, Duke dhe Drap. Boronica e Lunës eksportohet kryesisht në Holandë, Gjermani, por edhe në vende të tjera të BE-së.

Qershia zë një sipërfaqe prej 6.4 hektarësh. Varietet më të njohura janë: Vanda, Regina, Belis, Gray Star, Carmen dhe Cordia. Qershia e Lunës eksportohet kryesisht në Holandë, Gjermani, por edhe në vende të tjera të BE-së.

Në plantacion janë të mbjellur rreth 2 hektarë me vishnje. Varieteti kryesor është Erdi Butermo. Nga kjo sipërfaqe e mbjellë rreth 5 tonelata eksportohen në tregun e Bashkimit Europian.

Në plantacion janë të mbjellur rreth 2 hektarë me vishnje. Varieteti kryesor është Erdi Butermo. Nga kjo sipërfaqe e mbjellë rreth 5 tonelata eksportohen në tregun e Bashkimit Europian.