Tradition and Passion

MË SHUMË

MOLLA

Galap

Fuji

Golden Delicious

Red Delicious Mesta

BORONICA

Blue Crop

Legacy

Duke

Drap

QERSHIA

Vanda

Regina

Belis

Gray Star

Carmen

Cordia

VISHNJA

Erdi Butermo

Të gjitha frutat tona janë të certifikuara me standardet më të larta ndërkombëtare të cilësisë dhe sigurisë.
Mollët, boronicat, qershitë dhe vishnjet janë të gjitha të certifikuara me GLOBALG.A.P. CERTIFICATE.

Luna është kompani që merret me kultivimin dhe shitjen e fruta-perimeve.Është themeluar në vitin 2015 nga Delvina Krasniqi me mbështetje të vëllezërve të saj, të cilët njëherësh janë edhe partnerët më të ngushtë në arritjen e të gjitha objektivave të kompanisë.

MË SHUMË

"Toka jonë na jep më të mirën."

BËHU PJESË E SUKSESIT

Luna vazhdon të përjetojë sukses dhe rritje të jashtëzakonshme.

Ne jemi bërë të njohur si punëdhënës i respektuar në komunën e Junikut dhe më gjerë.

Informohu më shumë